Tel: 06-43088371

Logo Flyers Verspreiden

Professionele en Efficiënte verspreidingswijze =

BETER ZICHTBAARMEER NAAMSBEKENDHEIDMEER BEZOEKERSHOGERE OMZET

Ja, ik wil meer bereiken

...

Flyers verspreiden in Friesland - Tarieven & Prijzen

Locatie Leeuwarden

Leeuwarden heeft als provinciehoofdstad, met bijna honderdduizend inwoners, een breed scala aan: winkels, horecagelegenheden, scholen, verengingen en tal van andere locaties om uw promotiemateriaal te verspreiden.

Met behulp van het netwerk van FlyersVerspreiden.nl ziet u uw promotiemateriaal terug op 215 locaties binnen Friesland:


Plakzuilen Leeuwarden

Naast de gebruikelijke promotie op verschillende locaties in het centrum, bevinden zich ook een aantal openbare plakzuilen in de Leeuwarder binnenstad. Deze plakzuilen zijn ideaal om uw promotiemateriaal in het straatbeeld te krijgen. Wekelijks zijn onze promotors bij de plakzuilen te vinden, daarom kunt u vanzelfsprekend ook hiervoor bij ons terecht .

Kiest u voor promotie in heel Leeuwarden, dan worden de plakzuilen automatisch van uw promotiemateriaal (A2-, A3 formaat) voorzien. Heeft u echter specifieke wensen of posters van groter formaat, dan geldt een kleine meerprijs.

A3297 × 420 mmGratis bij binnenverspreiding
A2420 × 594 mmGratis bij binnenverspreiding
A1594 × 841 mm€ 1,- euro
B1707 × 1000 mm€ 1,25 euro
A0841 × 1189 mm€ 1,75 euro
  1. Winkelcentrum Camminghaburen
  2. Winkelcentrum Bilgaard
  3. Harlingerstraatweg-Poptawei
  4. Winkelcentrum Nylân
  5. Winkelcentrum Cambuurplein
  6. Stationsplein
  7. Zuiderplein
  8. Arendstuin
  9. Vrouwenpoortsbrug
  10. Verlaatsbrug

Locatie Sneek

Sneek, bekend van de Sneekweek en verscheidene andere evenementen, kent een diversiteit aan locaties. FlyersVerspreidingen.nl brengt uw promotiemateriaal op verschillende A-locaties, waaronder: de populairste horecagelegenheden, winkels, instellingen en wijken in Sneek.

105 locaties


Drachten

Met bijna 45.000 inwoners is Drachten de tweede stad van Friesland. Het uitgebreide centrum biedt ruime mogelijkheden om uw promotiemateriaal onder de aandacht te brengen. FlyersVerspreiden.nl legt de nadruk op het horeca- en uitgaansleven in deze bruisende stad; 65 horeca- en uitgaansgelegenheden en 25 instellingen, 40 winkels, 5 scholen, wijkcentra en sportverenigingen.

140 locaties


Heerenveen

Deze, van voetbal en schaatsen bekende plaats, telt ruim 43.000 inwoners. Naast de drukbezochte gelegenheden in het centrum, bieden ook de talrijke openbare ruimten een goede gelegenheid om uw evenement onder de aandacht te brengen. FlyersVerspreiden.nl maakte voor u een selectie van scholen, cafés, eetgelegenheden en openbare ruimten.

55 locaties


Kleinere plaatsen in Friesland

Met tussen de 10.000 en 15.000 inwoners en slechts een beperkt aantal locaties, zijn de kleine plaatsen ideaal voor een kleinschalige maar doeltreffende promotiecampagne.

Joure

12.000 inwoners

30 locaties (horecagelegenheden, winkels en buurthuizen)


Bolsward

10.000 inwoners

25 locaties (horecagelegenheden en winkels


Franeker

13.000 inwoners

15 locaties (horecagelegenheden en winkels)


Harlingen

15.000 inwoners

35 locaties (horecagelegenheden, winkels en openbare ruimtes)


Dokkum

13.000 inwoners

30 locaties (horecagelegenheden, winkels en openbare ruimtes)


Kleinere dorpen in Friesland

Op verzoek kan FlyersVerspreiden.nl, indien gewenst, ook uw promotie ondersteunen in de kleinere dorpen van Frieslan. Voor meer informatie en een aanvullende offerte kunt u terecht bij uw promoter.

U kunt contact met één van onze personeelsleden opnemen via de contactpagina van deze website of door te bellen.

FlyersVerspreiden.nl biedt ook ondersteuning in de volgende dorpen in Friesland: Bergum, Berlikum, Bolsward, Broeksterwoude, Buitenpost, Damwoude, Drogeham, Gorredijk, Grou, Irnsum, Harkema, Jubbega, Kollum, Koostertille, Makkum, Oosterwolde, Sint Annaparochie, Stiens, Wolvega, Workum, Zwaagwesteinde, Koudum, Stavoren, Lemmer, St. Annaparochie, Surhuisterveen, Langweer, Sloten, Heeg, Balk.

Direct aan de slag!