Tel: 06-43088371

Logo Flyers Verspreiden

Onze geschiedenis

    

 

...

Over ons


Flyerverspreiden.nl Nederland is sinds de jaren ’90 actief. Gevestigd in Leeuwarden en gericht op het optimaliseren en verbreden van promotiewerk. Mooie commerciële projecten zijn o.a. ID&T, Q-Dance, UDC en Club RED maar ook non-profit organisaties binnen Friesland als Fries Filmhuis, Friesland Pop, Stadsschouwburg de Harmonie, het Fries museum,keramiek museum het Princessehof,Poppodium Neushoorn en Iduna staan op de lijst.

Ons netwerk bestaat uit verschillende, diverse locaties zoals kledingwinkels, kroegen, snackbars en supermarkten in de buitenwijken. Ook op drukbezochte evenementen en/of bekende horecagelegenheden flyeren wij. U kunt hierin zélf een keuze maken. Uw doelgroep komt dus meerdere keren in contact/aanraking met bijvoorbeeld uw flyers of posters.

De uitgebreide digitale database van uiteenlopende locaties maakt dat u als opdrachtgever in staat bent het bereik en de schaal van uw opdracht zelf te bepalen. U bent exact op de hoogte van het benodigde promotiemateriaal en de hieraan verbonden kosten. Dit betekent dat u van achter uw bureau de opdracht coördineert en controleert. Afsluitend worden al onze geleverde diensten op foto vastgelegd en digitaal meegeleverd.

Wij bieden u de gepaste promotie voor de scherpste prijs!

Zorg dus nu dat uw evenement effectief onder de aandacht komt en laat "Flyers verspreiden Noord-Nederland” dit voor u regelen. Aarzel dan niet en neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek. Wij gaan dan met u kijken hoe wij uw evenement tot een nog groter succes kunnen maken.

Nieuwsgierig? Bekijk hier onze brochure, of neem contact met ons op !

Verspreiden

Verspreiden

Wij promoten in heel Noord-Nederland

Lees meer

Partners

Partners

Onder andere deze partners gingen u voor!

Lees meer

Ons Werk

Over Ons

Al sinds de jaren '90 actief in promotie verspreiden

Lees meer

Direct aan de slag!